2013. június 27., csütörtök

átmeneti originált ANGOL ruhacsomag,5 kg. :) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Köszöntelek az aukciómon!
Itt és most 5 kilogrammnyi ANGOL gyermekruhára licitálhatsz. jellemző   angol márkákkal, mint például: NEXT, GEORGE, LONSDALE, EARLYDAYS, TU, GAP, CHEROKEE, LADYBIRD, PALOMINO, DISNEY, ADIDAS, NIKE, REBEL, H&M, MOTHERCARE, és még sorolhatnám... de akad a csomagbanno name darab is. Nem csak márkás csomag, az esetleges félreértések elkerülése végett!!!!
A csomag minőségét tekintve némi  extra, leginkább 1. osztály , némi másodosztály
Átmeneti ruhákat tartalmaz, mint például vékony hosszú ujjú felsők, zippes felsők, szabadidő nacik... több a felső, arányaiban a csomagban.
Nem tartalmaz szakadt, rongyos használhatatlan darabokat, egyenként néztem át a ruhákat. A ruhák mosva, vasalva nincsenek, ez a leendő tulajdonos feladata.: )A ruhák gyűröttek, friss bontású bálából fotóztam... mosás, vasalás után teljesen mást mutatnak majd, de nem krém csomag!!!!
Személyes átvételre a 4. kerületben van/lesz lehetősége a nyertesnek, de természetesen postázom is.
Kérésre méretre, nemre is válogatok csomagokat, ennek kilónkénti ára 1600 Ft.
Több csomag is indul párhuzamosan, és folyamatosan indítok újabb csomagokat a közeljövőben. A fotók bálabontáskor készültek, személtetésképpen, ilyen jellegű és minőségű ruhákra számíthat a nyertes : ), nem ezeket a darabokat tartalmazza a csomag, de ilyesmire számíthatsz majd.: )a fotük az előző báláról készültek, de  minőség és összetétel szempontjából ilyen lesz az újabb is. Használt ruhát veszel, nem újat, csak az licitáljon, aki ezzel tisztában van.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-06 21:39
. átmeneti originált ANGOL ruhacsomag,5 kg. :) - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése