2013. április 22., hétfő

SZÖVEG GRAVÍROZÁS AKCIÓ! BALLAGÁS-ANYÁK NAPJA! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

BALLAGÁSI-ANYÁK NAPI AKCIÓ - Ha 2013. május 31-ig megrendeli gravírozás szolgáltatásunkat és termékeink közül választ gravírozandó medált, akkor a medált most féláron kínáljuk Önnek (ez esetben a vételár a villámár 50%-a)!
SZÖVEG GRAVÍROZÁS - Egyedi ajándék minden alkalomra!
Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy egyedi, igazán személyre szóló ajándéktárgyat rendelhessen. Az új és egyben a legmodernebb technológiai lehetőségekkel reprodukálni tudjuk a legkifinomultabb képeket, vonásokat, logókat és szövegeket. Gépünkkel szinte bármilyen képet, ábrát (pl. gyermekünk kéz/láblenyomata) fel lehet vinni sík felületre anélkül, hogy festéket használna, vagy kimarna/vésne az anyagból. Anyagveszteség nélkül teszi a fémtárgyat személyessé, egyedivé. Készíti ezt egy olyan eljárással, ahol egy gyémánt bevonatú tűvel a felületet különböző erővel megütve, különböző fényhatású pontokat hoz létre a tárgyakon. Így adja vissza élethűen az eredeti kép árnyalatait.
Mi tudjuk azt, hogy miként lehet egy ajándékot egyedivé és különlegessé varázsolni. A fotó- és szöveggravírozás egy olyan egyedi lehetőséget biztosít, amellyel elegáns és maradandó ajándékot rendelhet meg szeretteinek, barátainak, szerelmének. Üzletfeleinek is kitűnő ajándék egy céglogóval ellátott kulcstartó.
Szöveg gravírozásánál 32 féle betűtípusmintát küldünk, melyből kiválaszthatja az Önnek tetszőt, de lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására is (pl. saját kézírás, aláírás, rovásírás vagy más betűtípus gravírozása)
További termékeink között saját készítésű nemesacél gravírozható medálokat talál, melyeket nyakláncon vagy akár kulcstartón is hordhat. Gyártunk még csont formájú kutyabilétát és ajtónévtáblát is.
Gravírozás díjszabása:
SZÖVEGGRAVÍROZÁS: (idézet, kezdőbetű, dátum, név, stb. )        1500 Ft/10 karakter/oldal, 10 karakter fölött 50Ft/karakter, írásjelet (pl. felkiáltójel, idézőjel stb. ) ingyen gravírozunk (betűtípus választható, de egyéni elképzelés is megoldható)
Ha a medál mindkét oldalát gravíroztatná, az ár 1000Ft/oldal/10 karakter, efölött 50Ft/karakter.
Rovásírás gravírozása 2000Ft/10karakter/oldal, 10karakter fölött 50Ft/karakter.
Ha a szöveget jpg formátumban küldi, az ár 2000Ft/oldal.
Ha kérdése van, szívesen válaszolok!
Számlaigényét kérjük előre jelezze!



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2013-05-09 14:18
. SZÖVEG GRAVÍROZÁS AKCIÓ! BALLAGÁS-ANYÁK NAPJA! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése