2013. április 22., hétfő

Alapozó (primer) és fedő uv lakk műkörömhöz! - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Termékjellemzők:
Minőségű termékek
Alkalmas professzionális és otthoni használatra
Űrtartalom: 14ml 
Természetes és műkörömhöz egyaránt!
A csomag tartalma:
1db Alapozó Gél/Zselé
1db Fedő-Fény Gél/Zselé
Szállítási feltételek:
Szállítási idő: Az árú egyéni megrendelésre érkezik ezért a szállítási idő a fizetéstől számított 15-20 munkanap. Kérnék mindenkit, hogy ezt vegye figyelembe!!!
Ha bármilyen kérdésed van tedd fel nyugodtan, pár órán belül válaszolok!
További jó vásárlást és licitálást, ha időd engedi nézd meg a többi aukciómat is, naponta töltök fel új árút! A termékeim itt tudod megtekinteni: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=nara21&pt=3&obd=
Hogy miért válassz engem? : )
Először is nézd meg az értékeléseimet! Amint láthatod több mint 800db pozitív értékelésem van, ami a megbízhatóságom egyik mutatója. Nagyon sok kedves, visszatérő vásárlóm van és az az új vevőimnek is a lehető legjobb szolgáltatást nyújtom!
Másodszor is, minden vevőmnek a legjobbat akarom így szinte az összes általam kínált termékkel rendelkezem, így érdemben tudok róluk nyilatkozni.
Harmadszor pedig minden nap megyek postára, így az általad rendelt árut a lehető leggyorsabban tudom hozzád eljuttatni.
Értékeléseimből néhány darab:
Pozitív vélemény: Az egyik legkedvesebb, legrugalmasabb, legjobb árakkal dolgozó vaterás. Mint visszatérő vásárlója bátran ajánlom mindenkinek +++++++++++++++
Pozitív vélemény: Szívből ajánlom mindenkinek az eladót : ) Nagyon kedves, kommunikatív. A termékkel is nagyon elégedett vagyok! Köszönöm : )
Pozitív vélemény: Csak ajánlani tudom Nara-t!! : ) Kedves, megbízhato, minden a megbeszéltek szerint tortent. A termékkel is elégedett vagyok. Nálam plusszos!!! : )



Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Az aukció vége: 2013-05-10 12:12
. Alapozó (primer) és fedő uv lakk műkörömhöz! - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése